Öntözés

Az öntözés területén az alábbi tevékenységeket végezzük:

  • tervezés
  • kivitelezés
  • műszaki ellenőrzés
  • kereskedelem

A tervezés területén rövid határidővel elkészítjük a szükséges tervdokumentációkat, költségkalkulációkat. A fejlesztés iránti döntést díjtalan árajánlattal (bekerülési költség meghatározással) segítjük.

A kivitelezés területén a tervnek és a vízjogi létesítési engedélynek megfelelően megépítjük az öntözőtelepet. Egyaránt vállalunk teljes és részleges kivitelezést. Az általunk végzett munkára/munkarészre vonatkozóan betanítást végzünk.

A műszaki ellenőrzés területén a munkaterület átadás-átvételétől folyamatosan látogatjuk az építési helyszínt és a megbízó érdekeit képviselve ellenőrizzük a szakszerű, tervnek, engedélynek megfelelő kivitelezést, lebonyolítjuk a műszaki átadás-átvételi eljárást.

A kereskedelem területnén egyaránt végzünk az öntözési anyagok, gépek, berendezések esetében kis- és nagykereskedést, valamint webkereskedést. Vállaljuk az öntözőtelepek teljes vagy részbeni anyagbiztosítását. Kínált termékeink korszerűek, magas színvonalúak és közvetlenül a gyártótól származnak, ezért árfekvésünk is igen versenyképes.

 

Tehát a gondolattól kezdődően egészen a "kulcsátadásig" tudjuk segíteni az öntözés fejlesztéseket.

Ne feledjék szlogenünket:

 

"Gondtalan a beruházás, ha partnere a Nyírforrás!"